Nord-Hålogaland Elghundklubb

Nyheter og aktiviteter

Unghundsamling 2009

10.07.2009

26/ - 28/6.2009 Arrangerte klubben Hundesamling på Tårstad, nærmere bestemt på hytta til Eilif.

Undertegnede skulle egentlig ha skrevet noen ord fra Hundesamlingen for lenge siden, men det er dessverre gått i glemmeboka.  Men her kommer ihvertfall noen ord om ei trivelig helg på hytta til Eilif i Tårstadmarka.

Fredag 26.6 møtte de fleste av oss opp på hytta hos Eilif, der det som vanlig var klargjort for aktiviteter og sosialt samvær.  Været var strålende, og omgivelsene likeså.  Det ble iløpet av Fredags kvelden lagt ut spor til de som hadde meldt seg på til blodsporprøve.

Lørdag 27.6 møtte deltagerne opp, og dommer + spor ble  trukket.  Etter å ha gjennomført lørdagens program, la vi ut noen ekstra spor til Søndag også.  På kvelden ble det grilling med noe attåt.  Og da ble det anledning til å få diskutert og snakket MYE jakt og hund. Ei og anna historie ble selvsagt også servert, til stor fornøyelse for tilhørerne.

Når det gjelder å ordne opp i saker og ting er Eilif en handlingens mann,  lavvo setter han opp på ett øyeblikk, frokost med stekt egg og bacon er heller ingen problem, oppe tidlig om morran og leiter ferskspor sammen med Ekko (jakt og turkameraten til Eilif)

Søndag 28.6 er det ferskspor, vi hadde ikke så mange påmeldte til denne dagen så det gikk greit unna.  Etterpå var det kritikkskriving og dommermøte, med gjennomgang av helgens prøver.

Da gjenstår det bare nok en gang å takke Eilif for den innsatsen og jobben han gjør for å få til ei vellykket og trivelig samling.

Oddvar

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)