Nord-Hålogaland Elghundklubb

Nyheter og aktiviteter

Hederstegn / Æresmedlem

25.04.2018

Kjære Sigfred

Ja, jeg starter med "kjære Sigfred" av en grunn, og det er for at du for meg og mange andre er en kjær venn og kollega.

 

De som kjenner deg godt, gir deg bare gode skussmål, og vi som har lært deg å kjenne i de senere år, har ikke så mye annet å gjøre enn å bifalle dette.

Vi har lært deg å kjenne gjennom arbeidet i Elghundklubben, og der har du vært en særs god mann å ha på laget.. Alt fra Aversjonsinstruktør, dommer, styremedlem, formann og altmuligmann.. Formannsvervet hoppet du rett inn i da  han Ole ble syk, en oppgave du selvsagt løste med den største selvfølgelighet.  Da du var leder og skulle på ledermøte var det vulkanutbrudd på Island, og flyene sto askefaste rundt omkring

Da tok han Sigfred likså godt bilen og kjørte sørover på møte, han hadde det sågar så travelt med å komme seg avgårde at han glemte at dattera skulle sitte på..

Dette er bare sånn han Sigfred er.  Jeg har sett deg strekke våpen en gang, og det var på 2 dagers Løshund prøve i Sør Lavangen.  Du kom for å vær sammen med oss den helga, men returnerte hjem med Nyrestein og store smerter.  Du skulle selvfølgelig aldri ha møtt opp, men du hadde jo lovt...

Vi er nok mange som har lært mye av deg i disse årene, ikke minst det å by på seg sjøl, for det er ditt varemerke Sigfred.  Byr på deg sjøl gjør du i rikt monn i alle sammenhenger, samtidig som du er inkluderende, og raus med ros og gode ord.. men også "ris" når det trengs.  Jeg har sett du kan være alvorlig og bestemt, men aldri sett deg sint.

Nord Hålogaland Elghund klubb setter umåtelig stor pris på den jobben du har lagt ned for klubben gjennom mange år.

Derfor vil vi med dette hederstegnet få lov til å utnevne deg til Æresmedlem i klubben.

Vi håper dette kan være en liten gest som takk for meget god innstas til fremme for Elghunden og Elghundarbeidet.

Tusen takk for innsatsen Sigfred

Styret i Nhehk

 

 

Antall kommentarer: 0

Navn:
E-postadresse:
Hjemmesideadresse:
Melding:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)